7.3.2012

Joseph Kony


Ohitin tän videon varmaan viidesti ennen kuin vaivauduin katsomaan, mutta kun katsoin niin... En osaa selittää. Tämä on katsottava, että sen ymmärtää. En tosiaankaan odottanut mitään tällaista. Vaadin jokaista katsomaan videon! Se on pitkä, mutta jokaisen sekunnin arvoinen herätys.

Ja tiedän, että kampanjaa on kritisoitu, enkä ota kantaa järjestön tukemiseen. Lukekaa tämä. Mielestäni tuo video on todella hyvä tapa levittää tietoisuutta ihmisille lapsisotilaista, kauheuksista ja Joseph Konysta, vaikkei hän ainoa paha olekaan. Lisäksi tämä video on yksi harvoista, joka on kiinnittänyt myös nuorten huomion. En tiedä, tehdäänkö maailmasta parempi paikka kunnianhimoisella KONY 2012 -projektilla, mutta mielestäni ihmisten herättely on ainoastaan hyvä asia ja ehkä se saa muutamia jopa toimimaan, parhaaksi katsomallaan tavalla.

2 kommenttia:

  1. Oon sun kanssa samaa mieltä. Oon kanssa lukenu tota visible childreniä. Silti, spread the word.

    VastaaPoista
  2. Mä katoin ton heti, kun sanoit. :-) Oon vauhkonnu tosta koko päivän suunnilleen ja julkasen kohta itekkin bloggauksen tosta, koska tota asiaa pitää ehdottomasti levittää! ♥

    "Who are the bad guys?"
    "Star Wars people!" ♥

    VastaaPoista