11.1.2012

Hummingbird Bakery

Jee, pääsin kuin pääsinkin Lontooseen ja en voisi olla onnellisempi! Mulla paljastu ennen tota matkaa kurkkutulehdus ja lääkäri ei uskonut, että ehtisin parantua. No, keskiviikkona heräsin terveenä ja pääsin lähtemään. (:

Oltiin Lontoossa äidin kanssa neljä päivää ja yövyttiin se aika äidin bruneilaisen kaveriperheen luona, niillä oli muuten tarttuva aksentti (enkä nyt puhu brittiaksentista!). Tää näiden asunto oli ihan Paddingtonin aseman vieressä, joten mukavasti pääsi matkustamaan minne vain. Vierailin London Dungeonissa, Madame Tussaudsissa, London Eye'ssa, yhdessä museossa, Harrodsilla, Hamleyssilla ja ties kuinka monessa muussa ihanassa paikassa. Ostin myös hirveesti kaikkea, voisi tehdä oman postauksen ostoksille jos jaksan... London Dungeonista vielä sen verran, että oli ihan liian pelottava paikka mulle, en uskaltanut pitää silmiä auki ja muutenkin meni vähän ohi koko kokemus, vaikka tosi upeesti toteutettu olikin... Vähän ärsyttää, mutta suosittelen kaikille vähemmän pelkureille! (: Lisäksi käytiin katsomassa Phantom, ihana oli ja pitkäaikainen unelma toteutettu. ♥

Lontoo oli kyllä aivan ihana kaupunki, uutta ja vanhaa yhdistettynä, ihania ihmisiä, upeita shoppailumahiksia ja niin paljon nähtävää! Jäin kaipaamaan etenkin ihmisten ystävällisyyttä, vaikka Lontoon vanhanaikaiset hanat ja vessat jätin mieluusti taakseni. Oli aivan upea kokemus ja matka, enkä voi malttaa odottaa pääsyä uudelleen. (:

(ps, Lontoon nelikerroksinen M&M WORLD on must-see juttu, olin kuolla hämmennykseen :--D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti