19.11.2011

All I want for Christmas is... snow!

(merkinnän kuvat on weheartitista!) Olen kipeänä, taas. Voisiko ärsyttää enempää? Jouduin perumaan laulutuntini varmaan kuudetta kertaa tänä syksynä, enkä pääse lähtemään kotoa mihinkään. Onneksi ei ollut tälle viikonlopulle suunnitelmia ja monet kamut täällä päin eivät olisi edes voineet tulla vaikka shoppailemaan, joten ei harmita niin paljon kuin voisi harmittaa. Mutta silti tosi tyhmää, ärsyttävää aivastella koko ajan ja hukuttautua nenäliinoihin. Onneksi ei ole sentään kuin vähän kuumetta, se tästä vielä puuttuisikin.

Ei ole ollut oikein muuta tekemistä, joten olen lukenut tänää Eksyneen Sankarin loppuun, syönyt karjalanpiirakoita, pelannut kännykällä Bakery Storya ja kuunnellut Justin Bieberin All I want for Christmas is you -biisiä. Päätinpä sitten kirjoitella tänne blogiin jotain. (:

Valmistautukaa pienimuotoiseen valitukseen ja pahoitteluni: Oon täysin kyllästynyt tähän harmauteen! Syksy on huippukiva silloin kun on ihanan värikkäät lehdet ja semmonen huppari/syystakki-keli. Mutta nyt? Harmaata, harmaata, harmaata, harmaata, harmaata ja sanonko vielä kerran harmaata. Harmaa on oikein kiva väri, jos se yhdistetään johonkin toiseen, iloiseen väriin. Mutta nyt ulkona iloisin väri on tuollainen harmaanvihreä nurmikko. :----p Odotan LUNTA! Se on ainakin raikkaampi ja iloisempi väri. (:

En malta ottaa sitä, kun valkoiset hiutaleet leijailevat taivaalta. Rakastan luntan, mitä enemmän, sen parempi. Ei haittaa vaikka joutuisin kahlaamaan polvia myöten kouluun niinkuin viime talvena! :--D (kysykää multa uudestaan talvemmalla, saatan olla eri mieltä) + En malta odottaa jouluostosten tekemistä ja joulufiilistelyä, kaakaon hörppimistä Waynesissa ja kaupoissa soivia joululauluja! aagh joulu tule jo! :---D Ennen kaikkea taidankin odottaa itse joulua, jouluihminen kun olen.

Ok, tää oli turhin merkintä ikinä. Uskokaa tai älkää, kirjotin tätä kolme tuntia. No, tein kyllä välillä vähän kaikkea muutakin mut jöö... Pai!

Kysymyksiä teille: Mitä teille kuuluu? Ootatteko jo joulua? Mitä toivotte joululahjaksi? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti